woensdag 7 april 2010

Bewust gidscontact vakantiespecial

week 18     2 - 8 mei 2010
Je persoonlijke gids heeft de taak op zich genomen om jou vanuit de geestelijke wereld bij te staan. Het is iemand die jouw hartenwensen en levenslessen door en door kent en dagelijks impulsen stuurt om je de richting te wijzen op jouw levensweg. Het is jammer dat veel mensen deze impulsen niet bewust herkennen, want zeg nou zelf: beter gezelschap kunnen we ons toch eigenlijk niet wensen?

Doel
Spreekt de idee van bewust gidscontact je aan en wil je meer weten èn ervaren? Of heb je de aanwezigheid of impulsen van jouw gids al opgemerkt en ben je benieuwd wie er zo liefdevol met jou omgaat? Dan is deze vakantiespecial zeker iets voor jou: tijdens deze week kun je jouw persoonlijke gids bewust ontmoeten en leer je de basisbeginselen van bewuste communicatie.

Inhoud
Aan het begin van deze ontspannen vakantiespecial krijg je gerichte informatie over jouw persoonlijke gids. Wie zijn deze geestelijke begeleiders, wat is hun taak en hoe kun je met hen in verbinding komen? Met enkele gerichte oefeningen breng je jezelf in de ontspannen concentratie die een bewuste ontmoeting mogelijk maakt.

Het eigenlijke weerzien met jouw persoonlijke gids vindt tijdens een individuele sessie en onder ervaren begeleiding plaats. Daarbij toont je persoonlijke gids jou in elk geval onder welke omstandigheden jullie elkaar eerder ontmoetten. Tijdens deze individuele sessie kun je jouw gids verder een aantal voor jou wezenlijke vragen voorleggen.

De volgende dag nemen we uitgebreid en zorgvuldig de tijd voor een bespreking van jouw ervaringen en kun je deze ook met anderen delen.

De laatste dagen van de vakantiespecial zijn gewijd aan het oefenen met zelfstandig contact met je persoonlijke gids. Hoe herken je de energie van jouw persoonlijke gids en hoe werkt jouw communicatie met je gids? Als je nog meer wezenlijke vragen hebt die je met je gids wilt bespreken, dan is daar ruimte voor. Daarnaast bespreken we een interessant thema met de aanwezige gidsen!

Opzet
De bewust gidscontact vakantiespecial beslaat 5 dagdelen en wordt in Lesné, Tsjechië (850 km van Utrecht) georganiseerd. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers en staat onder leiding van Anthoinette van Vulpen, samen met haar persoonlijke gids Rafael, en Ton Koster, samen met zijn persoonlijke gids Marianne. Beide ervaren begeleiders werken bij Het Transformatiehuis te Leersum.

Kosten:
Verblijf in Lesne incl. de 5 dagdelen workshops gidscontact., op basis van half pension, in een 2-persoonskamer: € 845,-    
Toeslag 1-persoonskamer € 85,-

Vervolg
Als je na de workshop bewust met je persoonlijke gids wilt leren communiceren, dan biedt Het Transformatiehuis hiervoor het basisprogramma Bewust gidscontact aan.

Vragen? Heb je meer vragen over de inhoud en opzet van deze vakantiespecial, bezoek dan http://www.praktijkvoorregressietherapie.nl/  of mail naar: info@transformatiehuis.nl
Aanmelding bij Arrangement in Tsjechië

In deze periode wordt tevens het programma : van Angst naar liefde aangeboden. Hierop kunt u tevens inschrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten