woensdag 7 april 2010

Vakantiespecial: van angst naar liefde

2 - 8 mei 2010
Deze vakantiespecial is een ontdekkingstocht naar jezelf in de vierde dimensie. Voorbij de materiële werkelijkheid ligt een andere dimensie van bestaan. Hierin ben je een ziel die gekozen heeft voor dit leven hier op aarde. Als je deze spirituele realiteit in je huidige leven integreert, worden zelfverwerkelijking en leven in liefde mogelijk.

Doel
Deze leuke en ontspannen vakantiespecial stelt je in staat om in alle rust je ware aard te verkennen: een spiritueel wezen met een ziel. Je hoeft hiervoor helemaal niets van spiritualiteit te weten. Misschien is het zelfs wel beter van niet!

Het boeiende programma nodigt je uit om de wereld zoals je die al kent eens even helemaal los te laten en in de wereld van je ervaring te stappen. Met de aangeboden oefeningen ga je jezelf ervaren zoals je ten diepste werkelijk bent.


Inhoud

De beproefde methoden van Het Transformatiehuis brengen ook jou vast en zeker in diep contact met jezelf. Alleen dat al maakt deze vakantiespecial bijzonder.
Spelenderwijs krijg je in vijf dagdelen een diepgaand inzicht in wie je werkelijk bent.
Op een verrassende manier vind je hier antwoord op de hamvragen van het leven: Wie ben je nu eigenlijk? Wat is jouw levensdoel? Welke levensles(sen) wil je hier leren? Wat kom jij hier doen: welke missie formuleerde je? Welke talenten en kwaliteiten nam je mee om dit allemaal waar te kunnen maken?

Aan het einde van deze ontdekkingstocht naar jezelf voel je vanuit zielenbewustzijn heel duidelijk aan, waar het in jouw leven om draait.

Opzet
De vakantiespecial van angst naar liefde beslaat 5 dagdelen en wordt in Centrum Liberta in de vrije natuur van Tsjechië (850 km van Utrecht) georganiseerd, van 2 - 8 mei 2010.

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers en staat onder leiding van Anthoinette van Vulpen en Ton Koster van Het Transformatiehuis te Leersum. Deze begeleiders zijn gespecialiseerd in bewustwording en dit programma is een succesnummer. Zij zullen je zeker stimuleren en prikkelen je bij de ontdekking van je ware zelf.

Vervolg
De ontdekkingstocht in deze vakantiespecial is de eerste stap op weg naar een volledig ontwaken in de vierde dimensie. Om in liefde te kunnen leven is het nodig om alle angst los te laten, omdat deze in de weg staat van een leven zoals jij dat wilt.

Als je na dit vakantie arrangement verder wilt met deze weg van bewustwording, dan garandeert Het Transformatiehuis een vervolg. In een aantal workshops kun je de rol van angst in jouw leven inzichtelijk maken en deze vervolgens leren loslaten.

Je diepste angsten kun je tijdens een intensive onder individuele begeleiding loslaten. Daarna staat niets je meer in de weg van een leven in liefde.

Kosten
De kosten van de gehele vakantiespecial (5 dagdelen workshops van angst naar liefde, op basis van half pension, in een 2-persoonskamer) bedragen € 845,-.  Wil je liever een eigen 1-persoonskamer, dan komt daar een toeslag van € 85,- bij.

Vragen?
Vragen over deze vakantiespecial? Bezoek dan http://www.transformatiehuis.nl/
Je kunt ook direct vragen stellen aan de begeleiders via: info@transformatiehuis.nl. Verder ben je van harte welkom bij hun eerstvolgende Open Huis: dit is kosteloos en wordt zaterdag 10 april 2010 in Leersum georganiseerd. Op verzoek (per mail) ontvang je een programma en routebeschrijving.

Informatie over de locatie en haar activiteitenAanmelding voor de week van 2 - 8 mei 2010
In deze week wordt tevens het programma Gidscontact aangeboden, kennismaking met je persoonlijke gids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten