vrijdag 1 oktober 2010

Ganpati Spirit

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift!

Graag breng ik dit onder uw aandacht:

Met enige trots geven wij kennis van de wedergeboorte van de Ganpati-website: http://www.ganpati.nl/
Deze metamorfose maakt meteen duidelijk waar Ganpati Spirit voor staat: Als er geen muren (zoals die van een strandtent bijvoorbeeld) meer zijn, vallen alle grenzen weg. Ganpati Spirit is voortdurend in beweging, verrast en daagt je uit.

10.10.10.10

Zo beginnen we deze tiende maand van 2010 met een tiendaagse tour door stad en land. Om de tiende van de tiende bijeen te komen in de nieuwe wereld van de EENHEID... daar waar wij allen één zijn, gelijk zijn, elkaar kunnen ontmoeten zoals we zijn, waar we dus helemaal onszelf kunnen zijn. Geheel in de geest van Ganpati (Ganesha) beginnen we op 1 oktober met een grote opruimactie. Zo begint een Ganpati-festival in India ook altijd. Het opruimen van obstakels maakt de weg vrij naar iets nieuws. Mocht dit inspirerend voor je zijn: Doe gerust mee, op je eigen manier, in je eigen huis of tuin of bij de buren... in het park of in je hoofd. Wees welkom om al je bijzondere ideeën en ervaringen te delen met ons op de website!



2 oktober, de geboortedag van Ghandi staat in het teken van Vrede en Simplicity. Ganpati Spirit zal vanuit Utrecht haar vibraties de wereld in zenden...

Op 3 oktober strijken we neer op het Binnenhof. Jullie zijn van harte welkom. Met of zonder hoofddoek....

Op dierendag, 4 oktober, gaat Ganpati Spirit in gesprek met echte olifanten! Ganpati staat namelijk ook voor de verbinding tussen mens en natuur, mens en dier. Natuurlijk zullen we alles filmen, zodat iedereen mee kan genieten.

5 oktober zijn we in Arnhem, vanaf 15.30 uur ontmoeten we elkaar op de Ronde Weide in het Sonsbeekpark.

6 oktober staan we voor de deur van het Groninger museum,
7 oktober bezoeken we Zutphen Bijenstad,
8 oktober gaan we lekker eten in Oosterhout (Brabant)
en op 9 oktober dansen we in Alphen.

10.10.10.... De dag van de EENHEID, de nieuwe wereld... overal en nergens.

De rest blijft nog even een verrassing. Hou onze website en facebook in de gaten!

We vinden het fijn om te weten dat zoveel mensen zich betrokken voelen bij Ganpati Spirit en mee willen denken en doen. Voel je vrij om ons van ideeën te voorzien, je talenten te delen en te reageren op deze nieuwsbrief, de website, facebook of per mail mailto:info@ganpati.nl.

De Ganpati Spirit is voor iedereen.

Laat ‘m gerust rondwaaien en deel ‘m met wie je maar wilt! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten